Milyen ruhát viseljenek a koszorúslányok?

Az esküvő napján a legtöbb szempár a menyasszonyra szegeződik...és persze a vőlegényre. Emellett viszont nagyon fontos, hogy a koszorúslányok ruháit is előre kigondolva, a dekorációhoz és az esküvő stílusához passzolóan válasszuk ki.
Koszorúslány ruhák

A menyasszony számára az egyik leges legfontosabb kérdés az esküvőjével kapcsolatban a ruhája. Olykor minden másnál fontosabb, hiszen szeretné a legszebb és legmutatósabb kreációt kiválasztani a nagy napra.

Emellett viszont nagyon fontos, hogy a koszorúslányok ruháira is nagy gondot fordítson, és már jó előre kigondolja, hogy ők milyen outfitben legyenek jelen. Persze egyesek szeretik ezt megbeszélni az érintettekkel, más menyasszonyok viszont szívesen döntik el maguk, hogy mit viseljenek a barátnők.

Kellemetlen lehet a koszorúslányoknak, ha olyan ruhakölteményt adnak rájuk, ami egyáltalán nem passzol a személyiségükhöz, de persze erről nem szólhatnak egy szót sem, nehogy még több stresszt okozzanak az arának.

Ezért talán jobb megoldás a közös tervezés, megbeszélés, és a ruhák közös kiválasztása.

Manapság nagyon divatos szokás, hogy a koszorúslányok ugyanolyan színű, ám más fazonú ruhát viselnek. Ennél talán egyel fontosabb lépés az, hogy az évszakhoz megfelelően válasszanak, hiszen nagy nyári melegben nem biztos, hogy a földig érő, nem szellőző ruha a legjobb megoldás.

Tehát fontos, hogy előre tervezett, jól átgondolt és közös döntés legyen ne csak a menyasszony, de a koszorúslányok ruháinak kiválasztása is.

Kapcsolódó cikkek

Torták esküvőre - különleges esküvői torták

Különleges esküvői torták

A torta, melyet közösen vág fel az ifjú pár, az esküvő egyik legfontosabb kelléke.

Színvilág ötletek esküvőre

Különleges témák esküvőre

Esküvőszervezésnél az egyik első fontos lépés a téma kiválasztása.