Ötletes fotók a koszorúslányokkal

Akár egy meghitt szobabelsői környezetben, akár kint a természetben, nem muszáj megszokott, ölelkezős fényképen pózolni, hiszen sokféle érdekes, vicces és kreatív kép kering már az interneten, amiből bátran lehet inspirálódni.
Kreatív fotók a koszorúslányokkal

Sokféle beállítás közül választhatnak már a párok is az esküvői fotókhoz, szinte már választani sem lehet. Azonban még mindig inkább a szokásos, és szerény képek jellemzőek, kevés pár mer bevállalni merészebb, viccesebb esküvői fotókat.

A barátnőkkel, koszorúslányokkal azonban más a helyzet, velük talán lazábban megy a a fotózás, ennek következtében pedig kreatívabb, érdekesebb és  humorosabb képek is gyakrabban születnek. Ilyeneket mutatunk most meg, melyek reméljük inspiráló hatással lesznek a menyasszonyokra.

Ha koszorúslányként olvasod ezt a cikket, bátran mutasd meg menyasszony barátnődnek, és bíztasd arra, hogy csináltassatok ilyen kreatív kéepekt ti is!  Biztosan jó hangulatban fog telni a fotózás.

 

Kapcsolódó cikkek

Templomi esküvőkhöz legjobb helyszínek Magyarországon

Top 5 helyszín a templomi esküvőhöz

5 olyan magyarországi templomot mutatunk, ami szépségével, eleganciájával tökéletes helyszín lehet egy szép házasságkötéshez.

Lánybúcsú egy menő helyen: Selfie múzeum, Budapest

Tartsd a lánybúcsút egy menő, modern helyen!

Ha Budapesten szeretnél lánybúcsút, érdemes számba venni az egyik legszínesebb helyszínt, ami akár a tökéletes is lehet.

Egy álom kialakulása, azaz hogyan született meg a menyasszonyi ruha?

Egy álom kialakulása, azaz hogyan született meg a menyasszonyi ruha?

Honnan származik a menyasszonyi ruha és hogyan alakult a mai formája?